Join the club

Join the club

Flanders Film Funding is ontstaan op vraag van de Vlaamse audiovisuele productiesector en na meer dan 100 gefinancierde projecten is onze expertise sterk uitgebouwd. Met een team van 9 toegewijde mensen helpen we elk productiehuis met het opstarten van Tax Shelter, ondersteunen we hen bij de administratie hiervan en zorgen we vooral dat het project correct en tijdig wordt afgewerkt. 

Als onafhankelijke specialist hebben we geen eigen producties die onze objectiviteit kunnen belemmeren en treden we niet op als co-producent met een andere agenda, maar focussen we ons op waar we echt goed in zijn: Tax Shelter vlot laten verlopen.

Door onze uitgebreide ervaring met de complexe wetgeving bent u als producent zeker van een partner die u helpt van bij het eerste budget tot de aanvraag van de noodzakelijke attesten. Zo ligt uw focus waar die moet liggen: bij uw productie.

Niet enkel de grote producties zijn welkom bij ons, maar even goed de filmmakers van morgen, de ambitieuze kortfilmmakers of elke producent die begeleiding zoekt voor een project. 

Sluit u aan bij de 51 Vlaamse productiehuizen waarvoor we graag werken en ondervind ook dat Tax Shelter anders, en beter kan.